Ervaringsdeskundige en professionele begeleiders

Wij, de begeleiders van Pret in herstel bieden je een begeleidingstraject dat gebaseerd is op kennis en ervaring die wij als ervaringsdeskundigen, met vallen en opstaan, hebben opgedaan op weg naar herstel.

Onze geschoolde begeleiders zijn goed opgeleid. Wij weten als geen ander wat je allemaal tegen kunt komen in je nieuwe, verslavingsvrije leven. Wat de meeste cliënten vandaag vrij van verslaving houdt, zijn de supportgroepen en het toepassen in hun dagelijks leven van bijvoorbeeld cognitieve gedragstherapie zoals R.E.T..

Door orde en structuur aan te brengen in je leven helpen wij je sterker in je herstel te staan. Of het nu is door een individueel traject of dat je een tijdje bij ons komt wonen. Jouw persoonlijke begeleider helpt je bij het vinden en (her)ontdekken van manieren, “trucjes” en activiteiten die positief bijdragen aan je herstel. Ook word je geholpen een gezonde balans te vinden tussen inspanning en ontspanning. Iedereen heeft een verschillende achtergrond, dus iedereen heeft verschillende wensen en behoeften. Wat voor de één werkt, komt misschien bij een ander nooit aan. Je maakt een goede kans om niet terug te vallen in actieve verslaving als je openstaat voor suggesties van de begeleiders en als je bereid bent actief aan je herstel te werken."Eerlijkheid, openheid en bereidwilligheid zijn nodig om verslavingsvrij te zijn én te blijven!"

Onze begeleiders staan altijd voor je klaar!

REMI
Remi
Begeleider

Wat ik prettig vind bij Pih, is dat ik met verschillende mensen werk. Zij hebben allerlei hulpvragen en dat maakt mijn werk uitdagend en gevarieerd.

EDWIN
Edwin
Begeleider

Wat ik prettig vind bij Pih, is de fun die ik heb. Confucius zei: ”Geef mij werk wat bij mij past en ik hoef nooit meer te werken.

MIRIAM
Miriam
Begeleidster

Wat ik prettig vind bij Pih, is dat ik met een waanzinnig fijn team iets mag betekenen voor de mensen die hier verblijven.

MAURICE
Maurice
Oprichter

Wat ik prettig vind bij Pih, zijn de mensen. Toen ik in 2010 geleden begon aan Pret in herstel, had ik niet verwacht dat het zo'n succes zou worden. Ik ga iedere dag met veel plezier naar mijn werk en dit komt door de fijne cliënten, medewerkers en partners. Die maken Pret in herstel tot wat het nu is!

NATHALIE
Nathalie
Begeleidster

Wat ik prettig vind bij Pih, is dat ik deel uitmaak van een fantastisch team en dat ik bereidwillige mensen begeleid, die met vallen en opstaan hard werken aan een zelfstandig plekje in de maatschappij.

ARLES
Arles
Zorg coördinator

Wat ik prettig vind bij Pih, is dat ik mensen mag helpen in een moeilijke, kwetsbare, maar tevens zeer waardevolle periode in hun leven, waarin zij hun leven weer op orde proberen te krijgen.

JEPPE
Jeppe
Begeleider

Wat ik prettig vind bij PiH, is dat ik samen met een zeer betrokken team, fellows in herstel de hulp kan bieden die ze verdienen. Samen weer een zinvol leven inrichten. Dat brengt geluk voor desbetreffende, maar ook voor zijn of haar omgeving. Ik ben dankbaar dat ik daar een steentje aan mag bijdragen.

ESTHER
Esther
Begeleidster

Wat ik prettig vind bij Pih, is dat ik deel uitmaak van een enthousiast team. Dat ik mensen mag begeleiden in hun herstelproces zodat zij hun leven weer op de rit krijgen en weer een toekomst vol pret hebben. Dankbaar om hieraan te mogen bijdragen.

JUDITH
Judith
Begeleidster

Wat ik prettig vind bij Pih, is dat het werk uitdagend is. We helpen mensen in een kwetsbare, maar zeer bepalende periode in hun leven. Dit doen we met een team wat daadkrachtig, open, eerlijk en verbonden is. Hetgeen we ook proberen over te brengen naar de bewoners.

SOPHIE
Sophie
Ondersteuner

INGRID
Ingrid
Financiën

SABRINA
Sabrina
Groep Begeleidster

JEROEN
Jeroen
Ondersteuner

Vacatures werken bij Pret in Herstel

Momenteel zijn wij op zoek naar:

Begeleider M/V (32-36 uur p/wk)

Vul a.u.b. alle velden in.