Visie Raad van Toezicht


Onze Raad van Toezicht (RvT) ziet erop toe dat we bij Pret in herstel kwaliteit van zorg en veiligheid van bedrijfsvoering garanderen. We willen ons ‘voorbeeldig’ gedragen, in alles wat we doen.

We laten cliënten met onze begeleiding, bescherming en dagbesteding ervaren hoe leuk én uitdagend herstel kan zijn. Alles wat we doen is erop gericht om de kwaliteit van zorg te verbeteren, het risico op terugval te verkleinen en cliënten hun leven succesvol te laten vervolgen.

 

5 kernwaarden bij Pret in herstel

Vanuit vijf kernwaarden ziet de Raad van Toezicht toe op de bescherming, begeleiding en dagbesteding die we bij Pret in herstel aanbieden:

 • Transparantie, respect en vertrouwen
  De combinatie van wederzijdse transparantie, respect en vertrouwen garandeert een goede samenwerking tussen begeleiders, hulpverleners en onze cliënten.
 • Gezonde uitdagingen en gevraagd en ongevraagd advies
  Vanuit goed werkgeverschap laten we ons door de raad uitdagen. De raad geeft gevraagd en ongevraagd advies, altijd gericht op verbetering van kwaliteit van zorg.
 • Samenstelling uit meerdere achtergronden
  De raad brengt meerdere achtergronden samen. Dit garandeert een brede kijk op het handelen door Pret in herstel en de invloed op de samenleving als geheel.
 • Aandacht voor groei en de complexiteit
  Als jonge organisatie kent Pret in herstel snelle groei en een hoge mate van complexiteit. De raad houdt daar rekening mee in de beoordeling en afstemming.
 • Met een duidelijk doel voor ogen
  In al het handelen en in alle beslissingen houdt de raad het doel duidelijk voor ogen: cliënten die een verslavingsbehandeling hebben afgerond steunen in hun herstel.

 

Heb je vragen over onze werkwijze of wil jij je aanmelden? Bel ons op telefoonnummer 070 8 875 874, stuur ons een e-mail naar info@pretinherstel.nl of gebruik het online aanmeldformulier. We horen graag van je!

 

Pret in Herstel

Bordewijklaan 38, 3e etage
2591XR Den Haag
Tel: +31(0)70 8875 874
www.pretinherstel.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Facturatie gegevens

KVK-nummer:
54067316

Banknummer:
NL56RABO 0152 70 57 59

BTW-nummer:
NL851143544B01

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.

.button { border-radius: 0.5em; }