Lunchroom Up

Up For Good Food & Happy People

Lunchroom Up is een uniek concept in Den Haag. Je kunt er terecht voor een smakelijk ontbijt, heerlijke lunch, een kopje koffie met wat lekkers, High Tea. Alles bereid met eerlijke streekproducten. Ook voor het bezorgen van broodjes of het verzorgen van de catering, bijvoorbeeld bij een vergadering, kun je bij onze lunchroom terecht. Lunchroom Up is van alle markten thuis!

Lunchroom UP is een bedrijf waar verslaafden in herstel de mogelijkheid geboden wordt om een nieuwe start te maken. Je krijgt dagelijks begeleiding op maat in het proces van clean blijven en worden en daarnaast kan je, als je dit leuk vindt, opgeleid worden tot medewerker fastservice op MBO 2 niveau (startkwalificatie) in een beroepsbegeleidende leeromgeving. Na het behalen van je diploma word je actief begeleid worden in het vinden van een passende baan.

Komend schooljaar hebben wij een samenwerking met het ROC Mondriaan, dit in verband met de diplomering. De opleiding start in september 2022.

Wil jij je dagbesteding doen of een opleiding volgen bij UP? Dan garanderen wij jou een leuke en veilige werkomgeving met alleen fellows en fellas.

Dagbesteding


Er is niets zo belangrijk als een zinvolle dagbesteding. Dat zoveel van onze cliënten het programma afmaken en de successen boeken die ze zoeken is deels te danken aan de indeling van hun agenda.

We gaan uit van de belangrijke begeleiding, bescherming en behandeling. Dat doen we op basis van het 12 Stappen Minnesota-model, met aandacht voor 11 belangrijke leefgebieden. Een bijzonder belangrijk onderdeel is wat ons betreft de dagbesteding.

Een succesvolle terugkeer in de maatschappij vraagt om een plan, om gezonde gewoonten en om voldoende om handen. Daarom zetten we al vroeg in op zinvolle dagbesteding, zowel recreatief als arbeidsmatig.

 

Zinvol: recreatief of arbeidsmatig

Alle dagbesteding moet zinvol zijn. We helpen jou de dag op een gestructureerde manier inrichten, met zinvolle activiteiten. Dus ben je nog niet toe aan school en/of werk? Wij helpen je recreatieve activiteiten te plannen en nodigen je uit om deel te nemen aan wat we organiseren. Zo stimuleren we jouw sociale activiteiten én leer je (opnieuw) hoe leuk het is om ergens mee bezig te zijn dat zin heeft.

 

Recreatieve dagbesteding

We staan bij Pret in herstel bekend om ons programma voor recreatieve dagbesteding. Dat betekent dat we je stimuleren om te gaan sporten, dat we computercursussen organiseren en bijvoorbeeld jaarlijks uitjes hebben naar Walibi of de Efteling. Bovendien organiseren we complete weekendjes weg, net als kleine activiteiten waar je een paar uur aan kan deelnemen.

We stimuleren je met dagbesteding om op eigen kracht, met een beetje hulp of in combinatie met mantelzorg deel te nemen aan wat jou helpt om je (weer) te ontwikkelen. Je leert de dagen te structureren, een zinvolle invulling te geven aan jouw dagen en bovendien andere mensen te ontmoeten.

 

Arbeidsmatige dagbesteding

En ben je al toe aan werk, maar misschien nog niet aan een betaalde baan? Wij bieden je de begeleiding en bescherming die je nodig hebt om toch te gaan werken. Je oefent met jouw vaardigheden, ontdekt jouw talenten en omarmt manieren om die verder te ontwikkelen.

Dat betekent dat je aan de slag kunt in bijvoorbeeld een lunchroom Brasserie UP. en werk je liever in de dierverzorging, in de fietsreparatie dan kom je bij Reakt of met kunstactiviteiten en koken kun je bij Pih terecht? Wij helpen je re-integreren, waarvoor we bovendien samenwerken met Ruish Coaching.

 

Links

 
Platinaweg


Atelier Anders Bekeken

   

images/PiH/afbeeldingen/klein/Pretinherstel_klein4.jpg
images/PiH/afbeeldingen/klein/Pretinherstel_klein2.jpg
images/PiH/afbeeldingen/klein/Pretinherstel_klein1.jpg
images/PiH/afbeeldingen/klein/Pretinherstel_klein3.jpg
images/PiH/afbeeldingen/Pretinherstel_klein5.jpg
images/PiH/afbeeldingen/Pretinherstel_klein6.jpg
images/PiH/afbeeldingen/Pretinherstel_klein7.jpg

Heb je vragen over onze werkwijze of wil jij je aanmelden? Bel ons op telefoonnummer 070 8 875 874, stuur ons een e-mail naar info@pretinherstel.nl of gebruik het online aanmeldformulier. We horen graag van je!

 

Pih Algemeen

Laan van Meerdervoort 170
2517 BH Den Haag
info@pretinherstel.nl
Tel: +31 (0)70 8875 874

Pih Begeleiding

Laan van Meerdervoort 178
2517 BH Den Haag
ambulant@pretinherstel.nl
Tel: +31 (0)70 792 0096

 

Pih Delft

Oude Delft 169
2611 HB Delft
delft@pretinherstel.nl
Tel: +31 (0)15 792 0021

Pih Den Haag

Laan van Meerdervoort 170
2517 BH Den Haag
denhaag@pretinherstel.nl
Tel: +31 (0)70 369 8664

 

Pih Wateringen

Julialaan 4
2291 BM Wateringen
wateringen@pretinherstel.nl
Tel: +31 (0)174 705 127

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.

.button { border-radius: 0.5em; }