Pret

Toen Maurice Scheerder het concept voor Pret In Herstel bedacht, stond hem voor ogen dat herstellen ook leuk moet zijn. Daartoe besteedt Pret In Herstel veel aandacht aan leisure, sporten en fun. Doormiddel van maandelijkse uitjes en verrassende activiteiten* met de bewoners wordt bovendien het sociale aspect, dat zo belangrijk is voor herstel, geactiveerd.


* Deze activiteiten komen voor eigen rekening van de bewoner.

"Toen ik uit de verslavingskliniek kwam, voelde ik me nog steeds angstig en verloren. Maar in de periode daarna heb ik mijn zelfvertrouwen weer herwonnen en voel ik me tegenwoordig krachtiger, beter en mentaal rijker dan ooit. En voor een groot deel is dat te danken aan mijn verblijf hier en aan de begeleiding bij Pret In Herstel."

Mick Boskamp - columnist LEF Magazine.

De formule

Het verblijf in een beschermde woonomgeving houdt in dat je samenwoont met anderen. Je hebt je eigen kamer en deelt de woonkamer, open keuken, toilet en douche met je medebewoners. Je leert te socializen op een dieper niveau en je kunt op de steun van je fellows rekenen en er voor je fellows zijn. Tijdens dit verblijf word je intensief begeleid door het Pret in herstel-team.

Virtuele rondleidingNeem een kijkje bij Pret in herstel

Klik hier om te beginnen 
Vul a.u.b. alle velden in.